U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wiksterwekzaamheden

Mijn missie is om Hekserij meer bekendheid te geven. En toegankelijk te maken op een gezellig en liefdevolle manier. Die mogelijkheid is er bij Wiksterstee.

Daarnaast bied ik verschillende activiteiten aan. Kom gezellig bij mij op de thee, en stil je nieuwsgierigheid of doe iets Hekserigs. [zalfje maken of een Bindrune] Samen met wat vrienden, familie of collega’s. 

Er is gelegenheid om een Volle Maanviering bij te wonen. Ook is mijn tuin of het Wad een prachtige locatie om een Handvasting ceremonie te houden. [www.wadeenceremonie.nl] Die begeleid ik met liefde en respect. Voor een energetische reiniging van personen ben je welkom.. Ook voor een energetische reiniging van woningen en gebouwen kom ik in een straal van 30km graag bij je langs.

Via het contactformulier kun je je wensen kenbaar maken, en laat ik je mijn mogelijkheden weten.

Energetische reiniging .

Het kan zo zijn dat het niet lekker voelt in je huis. Je gezin slaapt slecht, zelf heb je allerlei klachten waarvan je de oorzaak niet kunt achterhalen. De oorzaken kunnen zijn dat in jouw omgeving negatieve energieën aanwezig zijn. Het kan ook zijn dat er mensen bij je op bezoek komen die van negatieve aard zijn, deze personen kunnen ook negatieve energieën achterlaten bij jou. Ik kan dan jouw en/of je huis energetisch reinigen.

Handfasting

Een handfasting is een heilige ceremonie die stamt uit de voorchristelijke tijd. Bedoeld om elkaar de liefde te bezegelen. Dit kan voor een jaar of een dag zijn, voor ‘t leven of voor zolang de liefde duren zal of? Jullie bepalen het zelf. Het betreft hier een heilige verbintenis die je met elkaar aangaat. Het is niet zomaar iets, je verbind je met de belangrijke ander op zielsniveau.  

Volle Maanvieringen.

De maan is magisch. Bijna iedereen heeft wel iets met de maan. De maan heeft een bepaalde aantrekkingskracht. De maan is verbonden met ons onderbewuste. De maan werkt in op ons gevoel

Alleen al het feit dat zoveel mensen wakker liggen met volle maan zegt al genoeg…

Elke maanviering heeft haar eigen thema. Ik vertel jullie over het thema van die avond. We eten en drinken wat en doen een klein ritueel. Ook is er ruimte voor een meditatie, of het zingen van liederen. De viering begint om 19:30 uur. Opgave graag twee dagen voor de viering.

 Jaarfeesten

Heksen volgen het Jaarwiel. In het jaarwiel zijn acht jaarfeesten, dit zijn de zaai-, plant- groei- en oogstfeesten. Vanuit de Oude Religie. Bij mij op de Wiksterstee laat ik jullie kennis maken en of de jaarfeesten te vieren. Zeven van de acht jaarfeesten kan je hier beleven. Midzomer is het dubbel feest want dan wordt ook de Dag van het Wad gevierd. En met Samhain vieren we ook de nacht van het Wad.

Wees Welkom

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?